C.Î. Agrostoc a organizat Adunarea Generală a membrilor cooperativei

Nouăsprezece ani de dezvoltare continuă, multe scopuri realizate, dar și o mulțime de obiective, menite să consolideze comunitatea agricultorilor din țara noastră.

 
C.Î. Agrostoc a organizat la data de 1 iulie 2021 adunarea anuală a membrilor cooperativei, analizei activității și setării noilor obiective pentru o dezvoltare eficientă. În cadrul evenimentului au fost abordate subiecte ce țin de dezvoltarea cooperativei și stabilirea planurilor pentru o dezvoltare eficientă a tuturor membrilor.


Anul 2020 a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai complicați pentru sectorul agricol, însă uniți, agricultorii au putut face față tuturor intemperiilor.


„Eu sunt convins că anul 2020 a fost unul dur și nemaipomenit de complicat pentru întreg sectorul. Au fost doi factori obiectivi care i-am trăit în acest ani: este vorba de pandemia Covid-19 și desigur că acea secetă, pe care în cei 30 de ani de activitate în domeniu agricol nu am mai trăit-o. Acești doi factori au intervenit cu consecințe și realități dure. La bine și la greu suntem împreună, astfel ne este mai ușor să depășim aceste realități.”
 Igor Tagadiuc, președintele C.Î. „AGROSTOC”


Producătorii au dezvoltat o comunitate de succes și au reușit să contribuie la dezvoltarea sectorului agricol.
„Cooperarea este benefică pentru orișice. Activitatea, dar mai ales în agricultură, unde-s mulți puterea crește, suntem un exemplu din 2001 când ne-am fondat și până în prezent suntem viabili, acordăm servicii la un nivel înalt.”
 Alexandru Smutin, președinte, Consiliului administrativ, C.Î. „AGROSTOC”


Succesul unei echipe depinde de colaborarea eficientă și încrederea consumatorului în produsul procurat.
„19 ani nu este nici mult, și nici puțin. Suntem tineri, din punct de vedere al dezvoltării, dar, totuși, avem succes. Chiar simplul fapt că suntem astăzi 46 de membri, deja e un succes. Faptul că am crescut pe piața culturilor agricole, fiind printre primii în top la fel este un succes, încrederea membrilor și clienților, angajați profesioniști.”
Irina Vîrlan, director financiar C.Î. „AGROSTOC”


An de an, membrii cooperativei „AGROSTOC”, de la Nord până la Sud, se întâlnesc, pentru a discuta despre realizări și pentru a trasa obiective pentru noul sezon.


C.Î. Agrostoc își propune să devină un model de cooperare nu doar pentru Republica Moldova, ci și pentru o bună parte din țările din regiune.
 

  1. Distribuie